Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ



Η απεργιακή επιτροπή ΕΜΠ έχοντας λάβει γνώση συγκεκριμένων περιστατικών, καταγγέλλει ρητά και κατηγορηματικά τις όποιες πιέσεις ασκούνται ή πρόκειται να ασκηθούν στο επόμενο διάστημα, σε συναδέλφους απεργούς που συνεχίζουμε τον αγώνα μας, να λειτουργήσουν απεργοσπαστικά και να υποστηρίξουν με οποιονδήποτε τρόπο τη διδακτική διαδικασία.

Καθιστούμε σαφές σε όλους τους συναδέλφους τα εξής:
  • Κανείς συνάδελφος απεργός που ορίζεται επιτηρητής στη διεξαγωγή εξετάσεων, δεν είναι κατά κανένα τρόπο υποχρεωμένος να συμμετέχει και ούτε να αναζητήσει αντικαταστάτη του.
  • Σε περίπτωση που συνάδελφος πιεσθεί να παραδώσει κλειδιά κτιρίων, αιθουσών, αμφιθεάτρων κλπ. σε τρίτους, ξεκαθαρίζουμε ότι, αφενός η ευθύνη φεύγει από τους συναδέλφους και περνά σε αυτούς που απέσπασαν τα κλειδιά, αφετέρου καλούμε τους συναδέλφους σε αυτή την περίπτωση να ζητούν έγγραφο που να επιβεβαιώνει την παραπάνω πράξη.
Καλούμε τους συναδέλφους Διοικητικούς, ΙΔΑΧ και ΙΔΟΧ, να ενημερώνουν την απεργιακή επιτροπή για τέτοιου είδους ή παρόμοια περιστατικά στα μέλη της, είτε στο e-mail apergiaki.epitropi.emp@gmail.com, είτε στο τηλ. 3660.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου