Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Υπέυθυνη δήλωση ΙΔΑΧ - ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ !!!


Αγαπητοί συνάδελφοι καλησπέρα

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τη νομική συμβουλή του δικηγόρου των Συλλόγων μας κύριου Κατρούγκαλου, αύριο θα κοινοποιηθεί σε ΕΜΠ και Υπουργείο Παιδείας επιστολή των Συλλόγων με συνημμένο τη γνωμοδότηση του Δικηγόρου, σύμφωνα με το οποίο θα γνωστοποιούμε ότι δεν θα απογραφούμε λόγω των όσων αναφέρονται στη γνωμοδότηση.


Παράλληλα, η συλλογή υπογραφών από όλα τα μέλη των Συλλόγων για τη μη συμμετοχή στην απογραφή και σε άλλες διοικητικές πράξεις εν μέσω απεργίας, συνεχίζεται κανονικά και αύριο.

Όσοι συνάδελφοι, παρόλα αυτά, θέλουν πέραν των παραπάνω ενεργειών να προβούν και σε ατομική υπεύθυνη δήλωση, σύμφωνα και με την απόφαση της ΓΣ, αυτό μπορούν να το κάνουν αύριο το πρωί και μέχρι τις 13:00 στη Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος. Σας επισυνάπτουμε την ΥΔ που πρέπει να συμπληρωθεί και να θεωρηθεί το γνήσιο της υπογραφής. Υπεύθυνες Δηλώσεις θα υπάρχουν και στη Βιβλιοθήκη. Την αποστολή των δηλώσεων θα την αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι αν το επιθυμούν αύριο ή όποτε αυτό κριθεί απαραίτητο.


Τέλος, η κινητοποίηση έξω από τη Βουλή κατά τη ψήφιση της επίμαχης τροπολογίας ορίστηκε για τις 15:00 αύριο το μεσημέρι.

Κατεβάστε τη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου